torstai 9. toukokuuta 2013

I love New York


"Other cities always make me mad
Other places always make me sad
No other city ever made me glad
Except New York, New York
It's a wonderful town (New York)
I love New York"

Terveisiä New Yorkista! Oli yks ehkä mahtavimmista reissuista ikinä vaikka museo käyntejä olis saanu kyl olla enemmän. Shoppailua, shoppailua ja shoppailua! Ostin hirveen kasan vaatteita ja si Metropolitanin museosta kortteja ja kirjan. Joo ostin mä vielä paljon muutakin mutta nyt ei vaan muistu mieleen. Esittelen ny jokaisen päivän erikseen.

Day 1

 



 


Ensimmäisenä päivänä saavuttiin New Yorkiin uuvuttavan 16h matkustamisen jälkeen. Käytiin vähän kattelemassa hotellin lähi aluetta ja käytiin syömässä Starbucks coffeessa. Niitä oli melkein joka kadun kulmassa. Rakennusten järkyttävä koko ensin hämmensi hirveesti mutta kyllä niihin sitten tottu. Ihmisiä oli ihan hirveesti.

Day 2












Toisena päivänä lähettiin kiertelemään kaupunkia oikein kunnolla. Oli ihanan kevistä ja puut oli täydessä kukassa. Nähtiin Empire State Building ja Flatiron. Syötiin kesän ensimmäiset mansikat ja shoppailtiin. Illalla käytiin kattomassa Phantom of the Opera musikaali! Se oli ihan mieletön! 



Day 3








Kolmantena päivänä matkustettiin Woodburyn outlet myymälä kylään. Se oli kuin omakotitalo ja kaikissa taloissa oli eri merkkivaatteiden myymälä. Se oli ihana paikkana, mutta lähes kaikki vaatteet oli ihan hirveen kalliita. Ostin sieltä kaks paitaa ja iPhonen kuoret.

Jatkuu ens postauksessa...



Ei kommentteja: